Kees Tol Verf en Behang, dé specialist op het gebied van verf, behang en woninginrichting in Volendam, maakt per 1 oktober de stap naar een bredere dienstverlening door zich aan te sluiten bij de landelijke woonformule Thuisin. Met deze aansluiting versterkt de winkel haar aanbod en service voor klanten die op zoek zijn naar hoogwaardige woonoplossingen en interieuradvies.

Kees Tol Verf en Behang is al meer dan 50 jaar een begrip in Volendam en omstreken. De winkel staat bekend om zijn uitgebreide assortiment aan verf, behang, raamdecoratie en vloeren, evenals de persoonlijke aandacht en het deskundige advies voor zowel particulieren als bedrijven

Thuisin is een toonaangevende woonformule met vestigingen door heel Nederland. Het biedt een compleet assortiment aan producten op het gebied van verf, behang, vloeren, raamdecoratie en binnenzonwering, gecombineerd met deskundig advies en service. Kees Tol Verf en Behang deelt deze filosofie en ziet in de samenwerking een kans om hun klanten nog beter van dienst te zijn.

Kees Verhoek, formulemanager van Thuisin, zegt over de aansluiting: “Kees Tol Verf en Behang past perfect binnen onze formule. De winkel heeft een jarenlange reputatie opgebouwd als betrouwbaar en deskundig in Volendam en omstreken. Wat ons aanspreekt is de persoonlijke benadering en het hoge niveau van vakmanschap. Bovendien sluit het huidige aanbod van Kees Tol Verf en Behang naadloos aan bij onze visie op totaaloplossingen voor woninginrichting. Wij zijn ervan overtuigd dat de klanten van Kees Tol veel voordeel zullen halen uit het uitgebreide assortiment en de landelijke voordelen die Thuisin biedt.”

Over Thuisin
‘Thuisin heeft inspirerende woonwinkels door het hele land. Al ruim 15 jaar zijn wij dé specialist in ‘mooi wonen’. Met alles op het gebied van interieur onder één dak: verf, behang, raamdecoratie, gordijnen, vloeren (laminaat, pvc & duurzame vloeren), horren, buitenzonwering, slimmer wonen en kasten op maat. Ondernemers met een zeer breed assortiment zijn de specialisten in elke regio. Thuisin is één van de vier winkelformules van de Comafin Groep B.V., een toonaangevende en snel groeiend formulehuis in de woninginrichting branche in Nederland. De franchiseorganisatie heeft vier verschillende winkelformules, allemaal een eigen gezicht met bijbehorende kenmerken, verspreid met ruim 200 winkels over heel Nederland en België. Dit zijn naast Thuisin: Aanhuis.nl, Aanhuis.be en de Woonspecialist. Deze formules onderscheiden zich onderling in assortiment, doelgroep en marktdifferentiatie. Wat ze gemeen hebben is de volledige ondersteuning en begeleiding van de aangesloten ondernemers bij de bedrijfsvoering, vanuit het hoofdkantoor in Goor met 38 medewerkers.’